totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Coneixes les tendències globals de 2017 quant a donacions?


L’informe 2017 sobre tendències globals en donacions ha recollit respostes de més de 4 000 donants i proporciona dades sobre l’estat de les donacions a Internet a escala internacional.

4.084 donants de 95 països en els 6 continents han respost la investigació de l’Informe 2017 sobre Tendències Globals quant a Donacions. El document, realitzat per Nonprofit Tech for Good i patrocinat per Public Interest Registry, aporta dades que indiquen que la majoria dels donants es troben a països rics i que la majoria són dones de totes les edats amb una tendència ideològica liberal. Tot i que moltes ONG i associacions sense ànim de lucre treballen en països en procés de desenvolupament, l’accés il·limitat a Internet dificulta que es produeixin donacions en línia i a través de mòbils.

La majoria de donants pertanyen a la generació dels Baby Boomers (1946-1964) i Estats Units lidera el país amb més donants. La infància i els joves és la temàtica que més incita als donants a donar diners. En aquest sentit, el 61 % dels donants se senten més inspirats per Nadal o festivitats, i el 45 % dóna a ONG que es troben fora del seu país de residència. Els principals països on van a parar les donacions són: Índia, Síria, Kènia, Haití i Israel. 

Una dada destacada és que el 61 % dels donants prefereix donar en línia i el 82 % ho fa de manera mensual. Facebook s’erigeix com a la xarxa social que més inspira per donar, ja que atreu al 62 % dels donants. Els mitjans socials i els esdeveniments de recaptació de fons també inspiren més als donants de tot el món. És cert, a més, que el 66 % dels donants ja han treballat de voluntaris per una associació sense ànim de lucre. 

Quant a la tecnologia, l’informe destaca que tenir una extensió de domini .org pot reforçar la confiança amb la marca en línia de l’organització per tal que els donants decideixin aportar el seu gra de sorra. No obstant, la confiança del donant és elevada, ja que 9 de cada 10 pensen que les ONG són ètiques i dignes.

Pel que fa a les dades demogràfiques, les dones gairebé tripliquen el nombre d’homes donants: 2.954 dones per 1.074 homes. L’informe també destaca les tendències en donació per àrees geogràfiques: Àfrica, Àsia, Austràlia i Oceania, Europa, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud. Els socis que han col·laborat en l’elaboració de l’informe són Canadahelps.org, Everydayhero i Network for Good. Si vols descarregar-te l’informe, pots fer-ho a través de l’enllaç següent. Només hauràs d’introduir les teves dades i podràs baixar-te un document .pdf de manera gratuïta.                                      
Fuente: Informe 2017 sobre Tendencias Globales en Donación

20/09/2017
Rubén Escobar
Traducció feta per Marta Mayans
el 04/10/2017
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss