totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Què és Facebook Ads i com les ONG poden aprofitar-ho?


La xarxa social Facebook ofereix la possibilitat d'invertir en publicitat i promocionar publicacions, esdeveniments o altres continguts per arribar a un públic segmentat. 

L'eina de publicitat de Facebook Ads és un gran avantatge per a les ONG i entitats del Tercer Sector ja que permet invertir en publicitat amb un públic molt segmentat. La xarxa social de Mark Zuckerberg recull dades dels usuaris que després són aprofitades per altres organitzacions per promocionar les seves publicacions. A més de guanyar "M'agrada" a la pàgina i fer que el públic interactui amb la mateixa, l'opció de Facebook Ads et permet augmentar el tràfic per un preu relativament baix que sempre pots modificar i observar la seva evolució sempre i quan la campanya estigui activa. 

A Facebook, pots crear aquests tipus de campanyes:
  • Promocionar les teves publicacions
  • Promocionar la teva pàgina
  • Atraure persones a la teva pàgina web
  • Incrementar les conversions al teu lloc web 
  • Incrementar les instal·lacions e la teva App 
  • Incrementar la interacció amb la teva App 
  • Arribar a persones que estan a prop teu
  • Incrementar el nombre d'assistents al teu esdeveniment 
  • Aconseguir que les persones sol·licitin la teva oferta
  • Fer créixer les reproduccions de vídeo
Totes aquestes opcions poden ser aprofitades per les organitzacions sense afany de lucre per donar a conèixer, per exemple, l'últim vídeo d'una campanya, motivar als usuaris per fer donatios i donar suport a campanyes de fundraising o donar a conèixer un esdeveniment perquè augmenti el nombre d'assistents al mateix.  

A cada campanya podràs triar un únic objectiu, de manera que els anuncis que hi haurà a dins de la campanya només podran tenir una única finalitat. La part més divertida i creativa està en la configuració dels anuncis. Provar textos, canviar imatges, variar la segmentació o filtrar per comportaments o interessos diferents farà que els teus resultats puguin millorar. 

Per a més informació sobre com la teva ONG pot aprofitar Facebook Ads, pots fer clic aquí i demanar una beca d'assessorament

                               

Més, sobre...: facebook , facebook ads , publicitat , internet , ong
18/07/2017
Rubén Escobar
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss