totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Quina serà la pròxima revolució tecnològica?


Amazon està a punt de llançar EchoShow, una mena d’assistent de casa en forma d’altaveu que ens permet entreveure el següent esglaó dins del mon de la tecnologia: màquines amb què podem parlar.

Durant els últims anys hem observat com la tecnologia ha avançat a un ritme vertiginós. En el període entre les consoles amb cartutxos que, per fer-los funcionar, calia bufar-ne dins i els cotxes de conducció autònoma, hem vist passar des d’ordinadors a mòbils intel·ligents, portàtils o als actuals reproductors de música, entre d’altres.

Ara, semba que l’Internet de les coses ha arribat per quedar-s'hi. Parlem concretament d’una nova proposta d’Amazon en què se’ns ven un futur amb un altaveu com a pedra angular i no un mòbil. Aquest futur es materialitza amb EchoShow, un altaveu connectat a la corrent elèctrica, amb una pantalla tàctil pensada per fer que l’usuari pugui fer videotrucades, veure vídeos a Youtube o controlar tot tipus d’utensilis dins la llar.

La nova revolució tecnològica ofereix una millora que també inclou EchoShow: parlar-li a una pantalla i que l’input de veu es converteixi en un output de vídeo. Es a dir, imagina que li preguntes a EchoShow: quines són les millors pel·lícules avui? Després, l’altaveu et mostra el resultat en forma de vídeo sobre la pantalla. La proposta principal d’aquest nou avanç es substituir el text per la imatge. Encara que aquest aparell encara no ha arribat a Espanya i no ho farà als Estats Units fins el 28 de juny, sabem que el preu serà de 299$.

Emulant el paper de Siri en Apple, Alexa serà l’assistent virtual d’Amazon. La intel·ligència artificial arriba a la nostra llar i només cal un endoll per connectar el dispositiu i una connexió wifi a Internet. Aquesta serà la tendència dels pròxims anys. 

           

01/06/2017
Rubén Escobar
Traducció feta per Rubén Sánchez
el 14/06/2017
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss