totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Com saber si tens cap malware sense instal·lar un antivirus?


Algunes eines com el Windows Sysinternals Process Explorer i el VirusTotal escanegen amb fiabilitat el sistema del teu ordinador per saber si està protegit i segur. 

Les capes de tecnologia per protegir el teu ordinador davant d'amenaces externes com el malware són necessàries per evitar el dany o el segrestament d'arxius i impedir el contacte amb webs falsos o enllaços maliciosos. En aquest sentit, existeixen algunes eines que ajuden a protegir el teu PC del malware sense la necessitat d'instal·lar un antivirus. 

Dos exemples són el Windows Sysinternals Process Explorer i el VirusTotal, eines que ofereixen una bona fiabilitat amb un percentatge alt d'efectivitat. Ambdós serveis són accessibles per a qualsevolusuari sense cap cost. Per iniciar el procés d'escaneig només hauràs de dedicar-li cinc minuts, i a partir d'aquí, podràs analitzar quan vulguis si la teva màquina està protegida davant de contingut maliciós. 

Per descarregar Windows Sysinternals Process Explorer, pots fer clic en el següent enllaç. Si prefereixes provat VirusTotal, pots fer-ho aquí

                           

20/04/2017
Rubén Escobar
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss