totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El 92% de les ONG ja tenen una web i el 67% accepten donacions en línia


Les dades han estat publicades per l'Informe Global de Tecnologia Online per ONG 2017, amb una mostra de més de 4.908 entitats de 153 països.

L'organització Nonprofit Tech for Good ha publicat l'Informe Global de Tecnologia Online per ONG 2017, del qual destaquen algunes dades com per exemple, el fet que el 92% de les ONG al món ja tenen una pàgina web o que el 67% ja accepten donacions a través d'Internet. L'informe és una investigació duta a terme en més de 153 països de 5 continents a través de gairebé 5.000 organitzacions sense ànim de lucre que han col·laborat. L'objectiu del mateix és conèixer millor com les ONG en el món utilitzen la tecnologia en línia per comunicar i captar nous socis.

L'informe s'estructura en tres grans línies: la comunicació web i d'e-mail márqueting, les eines en línia i en telèfons intel·ligents per captar fons i l'ús de les xarxes socials. En primer lloc, veiem com el 71% de les ONG envien regularment correus electrònics als seus donants i socis. D'altra banda, tan sols 4 de cada 10 tenen un blog i gairebé el 80% tenen una web que també és compatible a smartphones i tauletes.

Pel que fa a les eines per captar fons, gairebé el 80% accepta donacions a través de targeta de crèdit, el 50% ho fa per Paypal i tan sols el 42% per targeta de dèbit. Una dada a destacar d'aquesta secció és que només 1,5 de 10 envia missatges de text SMS als seus donants i socis.

En referència a la presència en xarxes, aquestes són les dades més destacats:
  • El 92% de les ONG tenen una pàgina a Facebook
  • El 72% tenen un perfil a Twitter
  • El 39% té un perfil a Instagram
  • El 55% tenen un perfil a Youtube
  • El 51% tenen un perfil a Linkedin
L'Informe Global de Tecnologia Online està disponible en anglès, francès i castellà. La investigació ha estat patrocinada per Public Interest Registry, una organització no lucrativa d'Estats Units creada per gestionar el domini .org el 2003 i el 2015, els dominis .ngo i .ong.


                  

16/03/2017
Rubén Escobar
Traducció feta per Julia RC
el 11/04/2017
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss