totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Zoom, l’app per fer conferències online a tot el món


L’aplicació és una recomanació de Corresponsal de Pau amb múltiples usos a l’altre costat de la pantalla: donar classes, conferències, realitzar reunions, etc.

L' aplicació Zoom pot utilitzar-se tant des de l’ordinador com des del mòbil. Corresponsal de Paz recomana una eina que pot utilitzar-se de manera gratuïta, o bé, pagar plans prou assequibles per petits projectes. Naturalment, l’app pot treure grans oportunitats pel Tercer Sector i les ONG. Un dels avantatges que ofereix és poder reunir fins a 50 persones per sessió més l’administrador (a diferència d’altres servidors com Skype). En el cas que la sessió sigui gratuïta, hi ha 40 minuts ininterromputs per a la reunió, la conferència o l’activitat online que s’estigui realitzant. Amb el pla de pagament, la reunió pot durar més temps sense interrupcions.

A més a més, en Zoom es pot compartir pantalla fàcilment perquè les explicacions siguin més clares si es precisa utilitzar gràfics o material visual (i això ho pot fer tant l’administrador com qualsevol dels assistents). També es disposa d’una finestra especial pel xat, amb modalitat de conversació per a tot el grup o per usuaris en privat. 

Altres opcions interessants són la possibilitat de silenciar els participants, o d’alçar la mà per alertar al ponent de qui està demanant la paraula. Potser, el més interessant de tot això és que el seu ús és bastant senzill. Només s’ha de tenir un correu electrònic per a tenir una ID o usuari. Des de Corresponsal de Pau, imparteixen conferències o classes amb seguidors pacifistes i recomanen el seu ús en aquest “poble global” en el qual avui vivim.


                               Muestra de una reunión en Zoom us
Fuente: Zoom suport

Traducció feta per Denis Pedro Cuevas Gosalbo
el 11/11/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss