totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Omaze, una plataforma de recaptació de fons amb l’ajuda de celebritats


El projecte de Crowdunding ofereix l’oportunitat de guanyar experiències úniques als fans que facin una donació de 10 dòlars.

Tenir una causa, trobar un personatge cèlebre i rebre donacions dels seus seguidors. Així de fácil és el funcionament d’Omaze, una plataforma líder de captació de fons als Estats Units formada per un apossionat equip de somniadors que treballen per oferir experiències úniques en la vida, amb sentit i inoblidables. La idea de Ryan Cummis i Matt Pohlson, fundadors de la plataforma, és ben senzilla: qualsevol persona del món pot donar 10 dòlars i a canvi guanyar l’oportunitat, per exemple, de passar un dia màgic amb Magic Johnson.

Com funciona?

La plataforma funciona amb tres senzilles idees:
  • Descubriment i creativitat:  pensa en una experiència única que t’agradaria viure.
  • Donació: uneix-te a la comunitat Omaze i fes una donació de 10 dòlars per a tenir l’oportunitat de viure l’experiència única.
  • Win-win: la donació sustenta una causa, un donant guanya l’oportunitat de tenir aquella experiència i l’ONG que se’n beneficia construeix una comunitat de persones perquè doni suport a la missió.

El 20% de les donacions van a parar a Omaze i gràcies a aquestes donacions poden construir aquest triangle per tal que les experiències que han demanat els donants es puguin fer realitat. Les experiències poden ser tant del món del bàsquet, dels animals, Joc de Trons, etc.

Omaze treballa amb celebritats per a promocionar el missatge a través de les seves xarxes socials per mitjà de gravacions de vídeos. De fet, Cummis i Phlson han arribat a dir, en unes declaracions a la CNN, que la seva captació de fons existia gràcies a Youtube. Per exemple, un vídeo per a promocionar una experiència amb Arnold Schwarzenegger va rebre 25 milions de visites.

Entre les experiències que els donants van guanyar, es troben: ser una estrella de rock amb Bon Jovi per un dia, menjar-se una pizza amb Matt Damon o conèixer al jugador de l’Atlètic de Madrid Antoine Griezmann el dia del derbi.


                     Omaze

19/10/2016
Rubén Escobar
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss