totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Twitter flexibilitza el seu límit dels 140 caràcters


A partir d’ara, la xarxa social no descomptarà caràcters quan es faci una menció, es comparteixi una enquesta o es pugi una imatge.

Twitter ha fet realitat un canvi que demanaven a crits els usuaris més actius de la xarxa social. A partir d’ahir a la tarda, la xarxa social ha activat la seva nova política de tuits en la qual permet enviar missatges més llargs ja que ignora les fotografies, els GIFs, les enquestes i les mencions del límit de 140 caràcters. Això vol dir que, per exemple, quan puges una imatge a Twitter, no es descomptarà del total de caràcters disponibles i podràs escriure més text.

Tanmateix, els enllaços seguirán restant caràcters. Twitter és una xarxa social ideal per a les entitats no lucratives i les ONG, ja que precisament el que aconsegueix aquesta plataforma es crear conexions i comunitats virtuals en un sector que precisament es caracteritza per la col·laboració i el treball col·lectiu. A diferencia de Facebook, Twitter permet estar al dia de l’actualitat més immediata i concentra una gran quantitat de influencers que poden donar notorietat i difusió a les activitats de la teva organització.

                                          

21/09/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Denis Pedro Cuevas Gosalbo
el 29/09/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss