totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Coneixes la multibotiga virtual de Prestashop?


El software per crear botigues en línia ofereix una funció perquè una ONG pugui gestionar més d'una botiga des de la mateixa plataforma. Prestashop s'instal·la perfectament sobre la Plataforma de Serveis Integrats Abcore Cadí, amb l'objectiu que puguis combinar el millor dels dos mons.

PrestaShop  és un software de botigues virtuals que ofereix a 250.000 usuaris de més de 200 païssos la capacitat de gestionar el seu propi comerç electrònic amb moltes eines i sense cost per a l'organització. Una de les últimes funcionalitats de PrestaShop és l'opció multibotiga. I què és una multibotiga? És la capacitat de gestionar diferents botigues des de una mateixa plataforma o interfície.

Per què la meva entitat pot necessitar una multibotiga?

Si la teva organització vol vendre productes diferents per públics diferents a Internet, aleshores necessitarà una multibotiga. Imaginat que ets una associació que ven productes de comerç just. Si tens productes d'alimentació, i a una segona categoria, productes d'indumentària com roba i complements, aleshores pot ser una bona idea crear una multibotiga.

Per què pot ser útil crear una multibotiga?

PrestaShop ofreix diferents funcionalitats com tenir diversos idiomes o monedes de pagament, o fins i tot tenir diferents plantilles. L'opció multibotiga pot complementar perfectament aquestes eines i ajudar a segmentar millor el tipus de públic de l'organització. En aquest cas, crear una multibotiga pot ser molt útil.

Si la teva entiat o ONG té productes per vendre per Internet, i necessita més informació sobre com crear un PrestaShop i sobre els avantatges que això comporta pots demanar la beca d'assessorament per botigues virtuals al següent enllaç.


                                             
 

08/09/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Iman Nico
el 09/09/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss