totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La publicitat a Internet per a les ONG


Aquesta forma de comunicació pot ajudar a crear una imatge corporativa de l’organització i de les seves activitats. Presentem 5 eines senzilles a l’abast de les entitats sense ànim de lucre.

Internet ofereix diversos recursos per a les organitzacions sense ànim de lucre, i un és la publicitat. Les campanyes d’anuncis permeten fer que la teva activitat sigui coneguda, difondre un esdeveniment, portar el públic a la teva botiga virtual, crear una imatge corporativa de l’entitat i molts altres avantatges. Les xarxes socials també ofereixen la possibilitat d’explorar la via de la publicitat. A continuació, et presentem uns quants recursos per a ONG i entitats no lucratives:
 

1. Beques Google For Non Profit

Google és una organització compromesa amb el desenvolupament d’Internet per a la societat i, per això, ofereix beques per a les organitzacions sense ànim de lucre. Es tracta del programa Google For Non Profit, el que seria Google Adwords per a entitats no lucratives, amb una concessió de publicitat valorada en 10.000 $ al mes perquè cada organització pugui gestionar les seves campanyes de publicitat. Per a més informació, pots consultar aquest enllaç.
 

2. Facebook Ads

És la plataforma de publicitat de Facebook. Amb aquesta eina pots promocionar la teva pàgina de fans, la teva botiga en línia, un esdeveniment a Facebook o incrementar el nombre de “M’agrada” en una publicació. El seu funcionament és similar a Google Adwords i, a més del sexe i l’edat, permet segmentar el públic per interessos, comportaments i crear campanyes visuals amb material fotogràfic i de vídeo. Els anuncis es gestionen sota el CPC (cost per clic); per tant, només es paga pels clics obtinguts.
 

3. Twitter Ads

La xarxa social Twitter permet arribar a un públic més concret, tot i que el cost de l’anunci és una mica més alt que a Facebook. També ofereix estadístiques per ajudar a analitzar la campanya d’anuncis i optimitzar-la. Es poden crear campanyes per aconseguir trànsit web; accelerar el creixement de seguidors; promocionar el teu compte en llocs com el panel “A qui seguir”; augmentar els retweets, “m’agrada” i mencions, o promocionar aplicacions per a mòbil.


4. Crear una página web

El primer pas per poder fer publicitat a internet és crear una pàgina web. En la majoria dels casos, cal tenir-ne una per redirigir el públic cap a la pàgina web de l’organització. Per crear-ne una, calen coneixements de disseny web i edició de continguts. Pots demanar més informació aquí. Així mateix, tenir un blog et permetrà d’inserir-hi bàners, una altra bona manera de fer publicitat.
 

5. L'E-mail márqueting

És una altra manera d’arribar a un públic concret. Permet de crear, enviar i gestionar campanyes de correu electrònic amb estadístiques sobre el comportament dels subscriptors. Pots crear campanyes de butlletins electrònics, correus massius i fer gestió del correu. Si en vols més informació, pots posar-t’hi en contacte aquí.


                                          

Més, sobre...: publicitat , internet , google , adwords , facebook , marketing
15/06/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per A. Garcia Sanz
el 28/06/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss