totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Canva for Nonprofits, el disseny gràfic també arriba a les ONG


iWith.org se suma a les 4.500 organitzacions sense ànim de lucre que ja utilitzen Canva per dur a terme la seva missió i arribar al seu públic a través de continguts creatius. 

Les organitzacions sense ànim de lucre s’han adonat que les funcionalitats que ofereixen Internet i les noves tecnologies són necessàries per a millorar la seva comunicació digital i assolir els seus objectius. Canva és una plataforma amb la qual es pot crear contingut gràfic i que posa a disposició dels usuaris consells simples per tal d’augmentar la seva capacitat creativa. Les ONG tenen la possibilitat d’utilitzar Canva for Nonprofits, una versió especial perquè aquestes entitats gestionin els seus serveis de pagament a un cost reduït. 

Alguns dels avantatges de què disposen són:
  • Empoderar els narradors de les seves històries: qualsevol professional del seu equip pot crear continguts creatius mitjançant eines senzilles.
  • Crear campanyes: existeixen àlbums amb més d’1.000.000 imatges que permeten transformar les seves idees en peces visualment atraients per a voluntaris i donants.
  • Dissenyar material per a l’organització: poden crear material interessant per a compartir-lo a les xarxes socials o bé enviar-lo a altres mitjans de comunicació per mitjà de plantilles i altres eines.  

Subscriure’s a Canvas no suposa cap cost addicional per a una ONG. Per fer-ho, cal emplenar aquest senzill formulario i presentar la documentació de registre com a entitat sense ànim de lucre que correspongui a cada país. 


                                       

29/03/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Anna El Garlo
el 11/04/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss