totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Canva for Nonprofits, el disseny gràfic també arriba a les ONG


iWith.org se suma a les 4.500 organitzacions sense ànim de lucre que ja utilitzen Canva per dur a terme la seva missió i arribar al seu públic a través de continguts creatius. 

Les organitzacions sense ànim de lucre s’han adonat que les funcionalitats que ofereixen Internet i les noves tecnologies són necessàries per a millorar la seva comunicació digital i assolir els seus objectius. Canva* és una plataforma amb la qual es pot crear contingut gràfic i que posa a disposició dels usuaris consells simples per tal d’augmentar la seva capacitat creativa. Les ONG tenen la possibilitat d’utilitzar Canva for Nonprofits*, una versió especial perquè aquestes entitats gestionin els seus serveis de pagament a un cost reduït. 

Alguns dels avantatges de què disposen són:
  • Empoderar els narradors de les seves històries: qualsevol professional del seu equip pot crear continguts creatius mitjançant eines senzilles.
  • Crear campanyes: existeixen àlbums amb més d’1.000.000 imatges que permeten transformar les seves idees en peces visualment atraients per a voluntaris i donants.
  • Dissenyar material per a l’organització: poden crear material interessant per a compartir-lo a les xarxes socials o bé enviar-lo a altres mitjans de comunicació per mitjà de plantilles i altres eines.  

Subscriure’s a Canvas no suposa cap cost addicional per a una ONG. Per fer-ho, cal emplenar aquest senzill formulari* i presentar la documentació de registre com a entitat sense ànim de lucre que correspongui a cada país. 


                                       


*El 2018 l'equip de Canva ofereix una recent versió en espanyol, per a facilitar encara més la feina i evitar confusions que pugui produir a moltes persones el portal en anglès.
Per això actualitzem els enllaços de l'article que acabeu de llegir i us els presentem aquí: Canva en espanyol; Canva for Nonprofits en espanyol. Així mateix està en espanyol el formulari de registre a Canva.

29/03/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Anna El Garlo
el 11/04/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss