totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Com poden les ONG aconseguir productes a Internet de forma senzilla?


La Fundació Real Dreams ha creat la plataforma Donalo.org, un punt de trobada en el que les empreses i particulars donen un producte i les organitzacions sense ànim de lucre el reben de forma gratuïta.  

La plataforma 2.0 www.donalo.org és una iniciativa de la Fundació Real Dreams que té l'objectiu de donar sortida als excedents d'empreses i persones per a cobrir les necessitats d'entitats del Tercer Sector. Les ONG poden trobar des de mobiliari i material d'oficina, productes informàtics, o fins i tot electrodomèstics, en aquesta plataforma gratuïta. Donalo.org, per tant, cerca augmentar la reutilització de residus, reforçar a entitats que generin un impacte positiu en la societat i motivar l'acció social dins les empreses.


Com participar?
Les ONG poden veure els productes existents i sol·licitar-los si en justifiquen la necessitat. Si el producte que necessita no s'oferta, també pot publicar la seva necessitat i esperar que una empresa o particular cobreixi la demanda.


Què s'obté?
S'obtenen productes en bon estat i sense cap cost. A més, s'aconsegueix donar una segona vida útil a productes, la destrucció dels quals causaria l'emissió de CO2 a l'atmosfera.


Com es reparteix el producte?
Existeixen dos mecanismes de decisió per a adjudicar el material. En el primer, l'empresa o particular decideix a quina ONG vol donar el material. En el segon, s'aplica el Sistema FIFO (First in/First Out): la primera entitat que el demani se l'emporta.

                             

12/01/2016
Rubén Escobar
Traducció feta per Natalia Bofarull
el 15/01/2016
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss