totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Teaming: 6 anys, 100.000 persones i 3 milions d’euros


La plataforma de micromecenatge a base de donacions d’un euro, que va trobar suport en nosaltres per arribar a Internet, proposa un mètode diferent, innovador i col·laboratiu de finançament col·lectiu.

El 13 de desembre de 2009, Jil van Eyle, l’inventor de Teaming, ens deia: “Mentre això no sigui una realitat, vull que la gent faci Teaming entre els amics a Espanya...”. Han passat 6 anys des de aquelles converses i aquell històric cafè amb iWith.org en la que vàrem decidir portar a Internet un projecte inversemblant que pretenia arreglar el món amb donacions de tan sols un euro.


Teaming és una eina en línia per recaptar diners per ajudar a finançar causes o projectes socials a través de microdonacions d’un euro. Ni en els nostres majors somnis podíem creure que algun dia aconseguiríem 100.000 persones donant un euro per una bona causa. Realment no podíem imaginar que d’un en un podríem arribar a moure 3 milions d’euros per ajudar a causes socials.


Avui, mirant enrere amb satisfacció, si haguéssim somiat amb els 3 milions d’euros no ho haguéssim aconseguit. iWith.org té el seu propi Equip a Teaming en el que 24 persones cofinancien les Beques Transparència ONG i creen una comunitat de persones que ajuden a que projectes com aquests siguin sostenibles. No són els diners sinó les persones les que fan avançar les societats; per més que intentin dir-nos el contrari.


                   

12/12/2015
Rubén Escobar
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss