totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

GivingTuesday, el dia en què les persones s’uneixen per a donar


iWith.org participa a la campanya #TransparenciaONG en què promou donar webs de transparència fins el 31 de desembre.

El GivingTuesday (Un Dia Per a Donar en català) és un moviment global nascut als Estats Units que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar tot un dia, dimarts 1 de desembre de 2015, per a celebrar l’acció de donar a diferents entitats i organitzacions. La campanya vol sensibilitzar tota la ciutadania, famílies, ONGs i empreses per què contribueixin en aquest dia amb una donació d’aliments, temps, diners, objectes de segona mà, etc. 

El hashtag per a difondre aquesta idea a les xarxes socials és #GivingTuesday, i a la pàgina web de la campanya ja es poden veure tots els projecte que s’hi han registrat. En aquest sentit, ens hem volgut unir en aquesta festa de la solidaritat amb una acció molt concreta. iWith.org s’ha proposat oferir webs de transparència a totes les organitzacions sense ànim de lucre que siguin mencionades a Internet mitjançant el hashtag #TransparenciaONG.


- Per conèixer les bases de la beca TransparenciaONG, es pot consultar la nostra pàgina web.

- Per crear el teu propi projecte, només has d’anar a la pàgina d’Un Dia Per a Donar i llançar la teva campanya.


Amb aquesta publicació volem apropar a les organitzacions un nou recurs solidari on podran recaptar fons per a finançar els seus projectes, fer una crida de voluntariat i altres objectius en sintonia amb el seu missatge principal: fer del dia 1 de desembre un dia per a col·laborar amb accions solidàries.                                 

 

13/11/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Mar Rivero
el 20/11/2015
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss