totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El pot solidari Splitfy, també per a les ONG


Aquesta plataforma permet crear espais de mecenatge per convidar a amics, socis o voluntariat a participar-hi. La idea és iniciar pots de col·laboració per a qualsevol ocasió.


La plataforma de donacions Splitfy és una eina que moltes ONG poden aprofitar per rebre petites quantitats de diners de forma fàcil. Amb un funcionament senzill, l'organització sense ànim de lucre pot crear un pot solidari amb una petita descripció de per a què es vol recaptar els diners, la quantitat desitjada i acompanyar el text amb una imatge. La manera per compartir aquesta plataforma és molt senzilla, ja que es pot difondre el pot a través de les xarxes socials o també a través de Whatsapp.


Splitfy és una plataforma que s'utilitza per a tot tipus de causes, des de festes d'aniversaris d'amics fins a sopars o, fins i tot, compra d'entrades. Les categories que existeixen ara com ara són:

1. Pots amb els meus amics: per a aniversaris, festes, sopars, casaments, viatges...

2. Pots a la feina: per a naixements, loteries, comiats, jubilacions...

3. Pots solidaris: per a animals, cultura o iniciatives sense ànim de lucre...


A continuació, us mostrem un exemple de la Fundació Arsis del barri del Raval que va aconseguir reunir un petit pot per finançar la compra d'una rentadora per al menjador social de Sant Fèlix.

                                     

23/10/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Serrat
el 23/10/2015
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss