totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Mhealth és la nova tecnologia mòbil que millorarà el món de la salut


HELP és un nou sistema que utilitza tecnologia Mhealth i que ha obtingut èxit a països com Kenya. 

La tecnologia mòbil no només fa més còmode el nostre dia a dia sinó que també disposa d’aplicacions orientades al món sanitari. Mhealth és un sistema innovador que posa al servei de pacients i metges la tecnologia dels telèfons mòbils per fer diagnòstics. Aquesta és una eina molt útil aplicable en àrees remotes on les persones no tenen accés als serveis sanitaris bàsics.


Ja hi ha organitzacions com Amref Flying Doctors que aposten per les noves tecnologies per a apropar la salut a tothom. Per aconseguir-ho han implantat amb èxit un nou sistema Mhealth a Kenya anomenat HELP, amb l’objectiu de formar personal sanitari en el terreny mitjançant SMS i enregistraments de veu. D’aquesta manera, hem estat testimonis d’un enorme canvi en el sector sanitari amb les solucions MHealth per reforçar l’eficiència i l’eficàcia del sistema de salut.


HELP ha acollit 300 casos en la fase pilot i es preveu que arribi fins als 3000 al 2016. Per a més informació sobre aquesta eina vegeu el següent vídeo.  


                
 

Més, sobre...: salud , africa , tecnología móvil , app
17/09/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Olaf Blanch
el 00/00/0000
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss