totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L'aplicació per a mòbils d'iWith.org, èxit entre els usuaris


Les ONG poden fer servir aquesta eina en els seus dispositius mòbils per Android i Iphone, i a més crear la seva pròpia aplicació amb iWith.org. 


L'app per a mòbils que iWith.org va llençar l´abril de 2014 ha tingut una presència sorprenent durant aquests darrers mesos. Amb més de 6.000 usuaris, 30.000 sessions i un creixement setmanal superior al 200 %, l'entitat de Barcelona ha batut un rècord des del llançament de l'aplicació. Si mirem el gràfic, el 38 % de sessions provenen d'Àsia, mentre que el 37 % ho fa de l'Amèrica Llatina. És a dir, l'app d'iWith.org també arriba a zones del planeta amb menys recursos que Occident, la qual cosa és una dada corprenedora per a l'organització.


Amb la col·laboració i l'ajuda d'Ohlalapps, la plataforma de creació d'aplicacions per a mòbils, iWith.org va iniciar un projecte innovador per tenir un espai de comunicació en forma d'app per a dispositius mòbils. L'aplicació, gratuïta i disponible per a Android i iPhone, permet a l'usuari rebre informació sobre la fundació iWith.org, consultar els serveis oferits, llegir notícies d'actualitat i trucs publicats als canals informatius de l'entitat, així com contactar directament amb iWith sobre cap subjecte.


iWith.org és una organització que no només compta amb una aplicació pròpia, sinó que a més a més, les dissenya. Preocupats per ajudar les ONG a aprofitar les oportunitats que ofereix l'Internet, vàrem considerar que les entitats socials necessitaven trencar la barrera de l'espai i permetre que els seus usuaris es connectessin des de qualsevol racó del món. Així doncs, un dels serveis que iWith.org ofereix actualment és la creació d'aplicacions per les ONG.

Més, sobre...: app , responsive , web 2.0 , móvil , iwith.org , ong
18/08/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Beatríz García González
el 19/08/2015
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss