totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org aconsegueix ser la sisena proposta més votada al 16NTC


Entre les 437 sessions, els 43 vots de l'ONG de Barcelona la situen com a ferma candidata per participar en el Non Profit Technology Conference.  


                                    

''Com les organitzacions sense afany de lucre poden aprofitar les oportunitats d'Internet?: Abcore Cadí com a recurs pel Tercer Sector''. Amb aquest títol i proposta, iWith.org va decidir participar en la 16a edició del Non Profit Technology Conference (16NTC), unes conferències sobre tecnologia no lucrativa que se celebren cada any als Estats Units. Després de tancar-se el període de votacions el passat 31 de juliol, iWith.org ha aconseguit ser la sisena proposta més votada entre les més de 400 que n'hi havia. 43 vots ha sumat l'entitat amb seu a Barcelona, números que la col·loquen com a aspirant per ser seleccionada i participar en les conferències.


De les cinc dates importants per a la selecció del programa, ja se n'han complert dues, amb el tancament del període de votacions com a última data important. La tercera cita és l'avaluació del Comitè Directiu de totes les propostes i la revisió de les opcions més votades. S'ha de dir, però, que el nombre de vots no és l'únic criteri que els organitzadors del 16NTC fan servir per triar les entitats. Entre altres fòrmules, el Comitè revisarà que hi hagi diversitat temàtica per conformar el programa final i mirarà que les propostes participants s'adeqüin amb els valors de l'esdeveniment. Per tant, tot i que el nombre de vots és important, hi ha altres factors que incideixen.


Així doncs, el Comitè Directiu va començar el passat dia 3 d'agost a avaluar els candidats i aquest procés es tancarà el 21 del mateix mes. Tot seguit, entre el 24 i el 25 d'agost es dissenyarà el programa i el 28 de setembre es notificarà les propostes seleccionades.


El 16NTC és un dels esdeveniments sobre tecnologia sense afany de lucre més representatius del món. Cada any es reuneixen experts del tema, líders del sector i organitzacions sense afany de lucre en una ciutat diferent dels Estats Units per debatre sobre noves oportunitats del sector i donar a conèixer les darreres novetats. En aquesta edició, la ciutat ambaixadora serà San José, a l'Estat de Califòrnia, i l'esdeveniment se celebrarà entre el 23 i el 25 de març del 2016, ambdós inclosos.  

Més, sobre...: Iwith.org , 16ntc , technology , non profits
06/08/2015
Rubén Escobar
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss