totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Translation Changes Lives!, una iniciativa que val la pena conèixer


Translation Changes Lives! és una iniciativa de The Rosetta Foundation que busca finançar les entitats i el seu enorme treball de traduccions per a ONG. iWith.org és una de les organitzacions col·laboradores que donen suport a la campanya.


 

The Rosetta Foundation, entitat amb seu a Dublín i col·laboradora d’iWith.org Foundation, ha endegat una campanya de finançament col·lectiu amb el nom Translation Changes Lives! al portal Indiegogo. L’organització no lucrativa busca recaptar fons per continuar fent del seu projecte una iniciativa sostenible. Trommons.org és la plataforma en línia que l’entitat gestiona, un servei sense ànim de lucre on organitzacions socials d’arreu del món poden pujar els seus projectes per a què voluntaris de diferents idiomes els tradueixin.


La plataforma Trommons.org actualment es compon de 8000 voluntaris i voluntàries i de 200 organitzacions registrades. Per a unir-se a la plataforma, només cal registrar-se com a organització, crear un perfil i començar a compartir els projectes amb la comunitat de traductors voluntaris.


iWith.org convida a totes les entitats a fer servir el servei de traduccions i a participar a la campanya d’Indiegogo fins dilluns, 10 d’agost de 2015, a través del següent enllaç: https://www.indiegogo.com/projects/translation-changes-lives#/story
 

28/07/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Esteve Mata
el 04/08/2015
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss