totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org presenta la seva candidatura pel 16NTC de Califòrnia


L'organització sense afany de lucre iWith.org Foundation ha presentat el seu projecte a la 16a edició de la NTC (Nonprofit Technology Conference), unes jornades de discussió sobre tecnologia no lucrativa que es celebra aquest any a la ciutat de San José, Califòrnia.

Amb la innovació de la plataforma d'AbCore Cadí, iWith.org proposa explicar des de l'experiència interna com es va remodelar el programari AbCore que utilitzen més de 200 projectes de la xarxa iWith.org.

Sota el títol “Com les entitats no lucratives poden aprofitar les oportunitats d'Internet?”, iWith.org ha presentat una de les 437 idees que s'han inscrit al 16NTC. 
El 16NTC és la conferència anual del sector que combina l'ús de la tecnologia amb la idea del canvi social. Entre els principals temes que es tracten a les sessions destaquen l'estratègia i la comunicació digital, el finançament de projectes, el programari, el lideratge i la infraestructura tecnològica. Tot i tenir un public molt especialitzat, el 16NTC intenta arribar a tothom, des dels més experts en la matèria fins als més novells. 

Els internautes podran participar en les votacions per donar suport a les millors idees entre el 8 i el 31 de  juliol. El dia 28 de setembre se sabrà quines són les organitzacions beneficiàries per participar i dur a terme les seves sessions.

El 16NTC tindrà lloc entre el 23 i el 25 de març del 2016 a San José, California.

16 NTC

Més, sobre...: 16ntc , iwith.org , abcore
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss