totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Per què la gent finança projectes via crowdfunding?


La consultora Two Much, especialitzada en consultoria i recerca sociològica, acaba de publicar els resultats d'un estudi que exposa els motius pels quals la gent contribueix amb diners a finançar projectes a través del crowdfunding.

L'informe ha recaptat l'opinió de 3.400 persones que ja tenen experiència a realitzar microdonacions, ja que són usuaris registrats de la plataforma  Lanzanos.

Entre d’altres aspectes, s'ha investigat quines qualitats d'un projecte atrauen més l'atenció dels mecenes o quines qualitats dels promotors incrementen l'interès dels mecenes a l'hora de decidir-se a finançar un projecte o un altre. L'estudi també reflecteix els diferents perfils de mecenes, que es divideixen en entusiastes, moderats i freds.

iWith.org ha col·laborat amb Two Much en diversos projectes, com l'estudi “La solidaridad y yo”, que va recollir les respostes de 2.500 internautes sobre les preferències dels usuaris d'Internet en el moment de donar i recolzar les causes solidàries i les ONGs.

Consulta l'estudi “Per què la gent finança projectes via crowdfunding?”


Més, sobre...: crowdfunding
02/06/2014
Rebeca Febrer
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss