totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Troba l’ajuda necessària a Google Helpouts


L'era de la versatilitat en què estem immersos cada un de nosaltres ve de la mà d’un atac massiu de cursos online oberts a tothom. El juliol de 2013 Google va decidir unir-se a aquesta tendència i construir la plataforma Helpouts, que ofereix un espai per a tots els tutors en línia amb la finalitat que puguin esdevenir virtualment visuals per a la seva audiència.

La idea és simple. Usuaris que presenten algunes habilitats que poden ser atractives per a  altres persones poden oferir-les a un preu de $150 màxim, si bé també poden arribar a oferir-les gratuïtament. En aquest sentit, en el lloc web es poden trobar vuit categories, entre les quals trobem Art i Música, Educació i Formació, Coses de Casa i Jardí...


 
Per poder utilitzar aquesta eina els usuaris d’aquests serveis han de disposar d’un compte de Google+, per poder entrar a l'aplicació, i estar familiaritzats també amb Google Wallet, ja que a través d’aquest es realitzen totes les transaccions de diners.

El servei podria ser útil per als estudiants, per a aquells que necessiten algun tipus de tutoria, per a persones que vulguin descobrir noves meta i passions, així com per a les ONG .
 

 
Com? Algunes persones estan utilitzant la plataforma per oferir voluntàriament el seu treball. Per exemple, en la categoria Ordinadors i Electrònica es poden trobar persones que ofereixen suport respecte al programari de PC sense cap cost. També es poden trobar-hi voluntaris que ofereixen ajuda en habilitats del llenguatge o monogràfics tutorials.

No és el coneixement la clau de l'èxit? Doncs per què no utilitzar part del temps lliure en descobrir noves àrees que puguin ajudar a que la seva organització creixi?

Més, sobre...: google helpouts , google , google+ , tutorials
Traducció feta per Thaïs Albert
el 10/01/2014
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss