totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Tutorial per a la migració de perfil personal a pàgina de facebook (fanpage).


En l'article anterior t'explicàvem la diferència entre una fanpage i un perfil personal, en aquest t'explicarem com passar d'un a l'altre i no perdre "els amics".

Coses importants a tenir en compte abans de començar, per favor, llegeix-te tot l'article fins al final abans de fer res. (molt important!)

Quan converteixis el teu perfil personal a pàgina, es guardarà la teva foto de perfil i els teus amics passaran a ser fans automàticament. La resta de la informació es perdrà.

Així que si tens missatges, fotos i coses que vulguis conservar, el primer pas ha de ser descarregar una còpia de seguretat de les teves dades.
Aquí t'expliquen com fer-ho: www.facebook.com/help/www/212802592074644

En segon lloc, si fins ara administraves algun grup, hauràs de designar un altre administrador. Un cop comencis el procés no el podràs administrar més.


Un cop començada la migració no hi ha marxa enrere. No hi ha manera (fàcil) que una fanpage torni a ser un perfil personal.

Ajuda de facebook: Conversió de la teva biografia en una pàgina de Facebook: www.facebook.com/help/www/175644189234902?rdrhc


Si ja tens la còpia de seguretat feta, ara ja pots començar amb la migració. Només has clicar en aquest enllaç estant "loguejat" al compte de Facebook que vulguis migrar: https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate


¡Espera un moment!    Compte!


Si el que voleu ara és fusionar aquesta nova pàgina amb una altra que ja teníeu. Un moment, que abans has de fer altres coses!

Us aconsellem Llegir el Tutorial per fusionar dues fanpages en una sola. (proximament...)


Noticias relacionadas:

A Facebook, Què és millor, Perfil personal o fanpage?
Tutorial per fusionar febrer fanpages en una sola. (Proximament...)

Més, sobre...: fanpage , perfil personal , migració , facebook
15/11/2013
Clara Garcia
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss