totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Capta l’atenció de l’audiència amb vídeos en bucle online


Necessitat d’un truc ràpid per captivar l’atenció de la vostra audiència objectiu? Vine, una app llençada fa uns pocs mesos per Twitter, permet les empreses de despertar la creativitat amb les seves tècniques de marketing.

Vine permet els usuaris de crear vídeos gratuïts de 6 segons en bucle. S’hi pot accedir a través d’un compte pre-existent de Twitter o a través d’un compte nou i separat. Com el Twitter, Vine també fa ús de hash tags, la qual cosa permet de promoure fàcilment vídeos. Els vídeos poden ser fàcilment compartits a través d’altres xarxes socials, com ara Facebook.

Un gran avantatge de Vine és la limitació de 6 segons en els vídeos. La quantitat de temps permès és suficient per transmetre el vostre missatge sense perdre l’atenció de l’audiència. També anima les empreses a ser més creatius i centrar-se en les imatges més que en el discurs i el text.

Vine és l’eina perfecta per promoure futurs esdeveniments, resumir-ne d’antics, i explicar de forma simple a què es dedica la vostra empresa.

Aquí van dos exemples Vine creats per iWith.org i Smilemundo.org

      

 

Més, sobre...: vine , vídeos online , twitter
Traducció feta per Ester Micó
el 15/07/2013
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss