totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El poder de les presentacions Powtoon


Inspirats en les paraules de James Humes: “L’art de la comunicació és el llenguatge del lideratge”, vam estar pensant en una eina perfecte que ajudés a fer presentacions que podessin mantenir l’atenció de l’audiència.

No cal explicar com de important és el transmetre el missatge correcte a les persones que formen  part de la organització, ja siguin col·laboradors, mentors o col·legues de treball. Les investigacions de comunicació mostren que les persones recorden un 10% del que escolten, un 20% del que llegeixen i un 80% del que veuen i fan. Quan hagi de transmetre un missatge important tingui molt en compte aquestes dades. Estem molt contents de poder presentar una eina on line que pensem que podrà ajudar en el treball de moltes organitzacions. PowToon és un software gratuït on line per crear vídeos explicatius animats. Aquesta espectacular eina té elements de personatges animats, objectes i transicions interessants que podrà arrossegar i col·locar a discreció, i crear una presentació animada que transmeti el seu missatge, producte o servei de forma atractiva.
 
                        

El servei es gratuït per aquells usuaris que acceptin col·locar el logo PowToon en la seva presentació. Per els que no volen el logo hi ha disponible tres opcions diferents de compte de pagament: Agencia, Professional o bé, Pagament per us. Cada compte ofereix els seus avantatges. Al pagar una mica més, els usuaris no sols eviten el logo de PowToon, si no que també poden preparar vídeos més llargs o en format HD.
A iWith.org estem molt contents amb aquest servei. Vam ser  capaços de preparar les nostres presentacions de maneres més interessants. El nostre soci, Smilemundo, una plataforma de crowdfunding –– estan encantats amb aquest servei  i van preparar varis vídeos importants amb aquest software.

Per a  més informació, visita la pàgina: http://www.powtoon.com/welcome/
  

Més, sobre...: powtoon , comunicació , presentacions
Traducció feta per Lluís Puig Valls
el 08/07/2013
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss