totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Googlee+ millora l'accessibilitat de les videotrucades afegint la llengua dels signes


És important que les noves tecnologies sempre incloguin opcions per a la gent amb discapacitats, i per això ens agrada veure que Google, el motor de recerca més popular del moment, ha pensat en crear una nova eina per a les persones sordmudes.

Google+ ha afegit la llengua dels signes en la seva aplicació de videotrucades coneguda com a Hangout. Aquesta nova aplicació permet que les persones amb dificultats auditives puguin conversar sense problemes convidant un intèrpret a unir-se a la conversa, el qual apareixerà en un vídeo situat a la part superior dreta de la finestra, i ocuparà una posició central quan es dirigeixi als altres usuaris. Encara no es té molta informació sobre els membres d'aquest equip d'intèrprets, ni si el servei estarà només disponible en en anglès o en diversos idiomes; de moment només se sap que arribarà de forma gradual.

       
Una altra novetat introduïda en el servei de videoconferència és la possibilitat d'utilitzar les dreceres del teclat que permeten realitzar 8 accions diferents, com per exemple, silenciar o activar el micròfon, activar o desactivar la càmera, o obrir i tancar una conversa, sense necessitat d'utilitzar el ratolí. Google està contribuint en gran mesura a facilitar la comunicació a distància entre les persones. A més, aquestes últimes innovacions  facilitaran considerablement l'accés i l'ús per part de les persones amb discapacitats.
 

24/04/2013
Anna Di Matera
Traducció feta per Judit Alaball Solà
el 11/06/2013
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss