totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Google Plus sap com captar l'atenció de la vostra audiència


Potser penseu que el procés d'informar la vostra audiència mitjançant una altre mitjà social (quan ja feu això mitjançant altres serveis) és ja una pèrdua de temps i una missió impossible en un de sol, però en realitat és més senzill del que sembla, sobretot quan l'eina que utilitzeu és Google +.

 
Els mitjans socials van tenir el seu millor moment fa un parell d'anys, per la qual cosa podeu pensar que la gent ja n'està cansada. Però no ho està. De fet, estan buscant noves possibilitats i nous serveis. Això significa que, si voleu donar-vos a conèixer, heu de presentar la vostra organització i la causa per la que lluiteu també en altres xarxes socials.
Els principals mitjans socials són segurament Facebook i Twitter, però també hi a prop de 400 milions d'usuaris que tenen un compte de Google +. Ara bé, quines són les diferències entre Google + i la resta de mitjans socials que heu de conèixer? Hi ha almenys dues coses per les quals el servei pot mantenir l'atenció dels vostres seguidors amb un bon nivell.

Primera: Google + té l'opció de poder encerclar els amics cosa que per a les organitzacions pot ser una bona manera de fragmentar l'audiència. Pots classificar l'audiència basant-te en factors com: indústria, localitat o interessos especials. Això us permet adreçar els missatges segons els interessos i les necessitats de cadascú.

Segona: El format de Google + és molt millor que el de Facebook. Quan introduïu el vostre missatge online és bo dividir el contingut en petits fragments, de manera que la informació principal arribi al receptor. Google Plus us dóna la possibilitat de ressaltar les vostres actualitzacions. Podeu fer que una paraula aparegui en negreta, en cursiva o bé subratllar-la. Així podeu presentar fàcilment els aspectes més importants del vostre missatge.
 

Hi ha alguna cosa més?

Encara queda un altre avantatge. Google + també us pot ajudar a augmentar la vostra audiència. Aquest servei és una manera més fàcil de mostrar les vostres actualitzacions a partir de la cerca de paraules. Posant a  la vostra entrada (integrades en el contingut) paraules clau, les quals representin la vostra organització i la vostra causa, podeu ser més visibles.

Iwith.org utilitza la plataforma Google + per informar els col·laboradors i l'audiència sobre nous projectes, seminaris, idees i altres coses útils. Encerclem la nostra audiència acuradament de manera que tothom pugui rebre la informació que necessita, la informació que els pot ser útil. Creiem que és una bona pràctica.

Traducció feta per Mireia Bel Garrit
el 22/04/2013
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss