totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Online Converter - l'eina perfecta!


En un moment en què la informàtica ofereix molts tipus de programes i formats en què els usuaris poden asegurar el seu treball, la gent busca una solució útil que li ofereixi l'oportunitat d'obrir tots els arxius que necesitin.

Ens trobem amb una eina molt útil que pot facilitar la manera com fem servir els nostres arxius. Especialment quan es rep un arxiu en un format que els programes instal·lats no reconeixen. En aquest cas, aquest lloc web pot ser molt útil i ens pot proporcionar una solució fàcil al nostre problema.http://www.online-convert.com/ està donant als usuaris d'Internet l'eina perfecta per convertir arxius en diferents formats. Aquest servei cobreix una àmplia gamma d'arxius, com ara àudio, vídeo, imatges i d’altres documents relacionats i dóna la possibilitat de convertir-los entre ells.

 

Per fer el canvi l’usuari haurà de carregar els fitxers necessaris al servidor i després d'uns minuts es descarregarà automàticament en el seu ordinador. Aquest servei proporciona també la possibilitat de deixar l'arxiu durant 24 hores al servidor i carregar-l’ho fins a 10 vegades. Després d'un dia s'elimina automàticament de la memòria. Hi ha la possibilitat d'inscriure’s en un servei premium. Permet convertir arxius de fins a 1 GB i utilitza el xifrat HTTPS.

Més, sobre...: eina perfecta , convertir , video , imatges
Traducció feta per Nuria Parera Pera
el 21/03/2013
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss