totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org soci de la Caixa d’Enginyers


Un exemple d'accesibilitat al servei a les ONG.
La cooperativa de crèdit Caixa d’Enginyers, al llarg dels seus 45 anys d’història, ha estat i és una entitat compromesa amb la societat. En coherència amb aquesta disposició i essent conscients que les ONG són un dels principals agents transformadors de la nostra realitat, Caixa d’Enginyers pot oferir un tracta preferent a les entitats del sector constituïdes sota aquest règim jurídic.

L’enfocament de responsabilitat de Caixa d’Enginyers es vehicula a través de la Fundació Caixa d’Enginyers. Aquesta prioritza les accions que contribueixen a la millora de la qualitat de vida i el desenvolupament comunitari, la protecció ambiental i la difusió i promoció del cooperativisme, entre altres.

Caixa d’Enginyers disposa així mateix d’una plataforma de banca electrònica pionera en accessibilitat amb l’objectiu d’aportar valor afegit als socis. L’eina disposa de la certificació Euracert AA, el que redunda en la seva facilitat i agilitat d’ús i permet que els socis amb alguna discapacitat puguin operar sense barreres amb el canal web de l’Entitat. També amb la col·laboració de Fundosa Accessibilitat (Via Lliure) i l'ONCE, ha desenvolupat una targeta de coordenades en braille per operar a la seva banca electrònica, que permet la seva utilització a les persones amb discapacitat visual.
Més, sobre...: caixa , ong , cooperativa
22/02/2013
Anna Di Matera
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss