totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Read Write Web /Enterprise


La Read Write Web /Enterprise pot ajudar a les ONG a ser més efectives en el enviament dels seus emails. Utilitzant una estudi que inclou l’anàlisi i el seguiment de 21 milions de missatges, així com d’una exploració il•limitada dels articles disponibles a la xarxa amb el tema del email, La Read Write Web /Enterprise ens mostra quin és el millor moment per a enviar els nostres emails.

La Web únicament avalua les activitats diàries de la mitjana dels receptors d’emails per assessorar a les ONG i al públic en general de quin és el millor moment durant el dia per enviar emails i en quins moments del dia és més probable que siguin percebuts pels destinataris.
.   
La Read Write Web /Enterprise és realment efectiva en el enviament d’emails gràcies a la seva pàgina, visual, informativa i interactiva que té en compte fins i tot les diferències horàries quan s’envien emails a places importants amb diferents zones horàries, tals com Honolulu, Nova York, Londres o Sidney.

http://www.readwriteweb.com/enterprise/2012/10/whats-the-best-time-of-day-to-send-emails-infographic.php
 

Traducció feta per Lluís Puig Valls
el 13/11/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss