totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Crowdfunding


Crowdsourcing.org ha realitzat un estudi sobre el fenomen de crowdfunding. En el seu informe presenten els resultants basats en 135 de les 452 plataformes de “crowdfunding projects” (CFPs) que van participar en l'estudi.


Gairebé 1,5 mil milions de dòlars van ser recaptats durant el 2011 per finançar la campanya “Crowd Funding”. Més d'un milió de campanyes es van dur a terme amb èxit a càrrec de CFP. La majoria d'organismes de crowdfunding són a Europa i Amèrica del Nord, on hi ha un mercat més ampli per a la recaptació de fons.

Bàsicament hi ha quatre tipus de CFP:
• Crowdfunding en base a la equitat d’accions
• Crowdfundingbasat en préstecs
• Crowdfunding basat en les recompensacions
• Crowdfundingbasat en donacions
El Crowdfunding basat en equitat d’accions o el crowdfunding són els més eficaços per als béns digitals. De mitjana, aquestes categories sumen el nombre més gran de diners per campanyes. Els organismes basats en el crowdfunding de recompensació o de donacions donen millors resultats en campanyes basades en causes que apel·len directament a les creences personals i les passions dels finançadors.

Feu clic agui per llegir l’informe complet sobre crowdfunding.

Més, sobre...: iwith.org , crowdfunding
Traducció feta per Nuria Parera Pera
el 11/12/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss