totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

InnoExplora


InnoExplora pot redefinir què significa impactar el món.  InnoExplora pot redefinir què significa impactar el món. InnoExplora pot ajudar les ONG a avançar utilitzant informació i recursos de valor en els àmbits de comerç, mitjans socials i educació.InnoExplora introdueix innovació a les ONG amb un objectiu totalment nou. Destacant específicament el paper que va tenir Asturies en aquesta innovació, InnoExplora pot redefinir què significa impactar el món.  InnoExplora pot ajudar les ONG a avançar tot utilitzant informació i recursos de valor en els camps de comerç, mitjans socials i educació. A més a més, un aspecte positiu d'InnoExplora és la possibilitat que les ONG puguin aprendre de les experiències innovadores d'aquells qui han tingut èxit internacional, i també compartir explicacions detallades i articles.

InnoExplora no només mostra, també ensenya mitjançant tallers i sessions oberts al públic que permeten a individuals i empreses intercanviar experiències.
InnoExplora proporciona infinites oportunitats que inclouen subscripcions, programes i fins i tot vídeos que contenen tot un seguit d'eines per afavorir la innovació social i internacional.


Visiteu el web
http://innoexplora.fundacionctic.org/?ct=t(Env_o_Innoexplora9_26_2012)

InnoExplora també us permet aprendre sobre les innovacions d'arreu del món.
http://innoexplora.fundacionctic.org/experiencias-is/

Podeu compartir i promoure l'enllaç a la vostra organització i veure altres organitzacions innovadores . Utilitzeu el següent enllaç.
http://innoexplora.fundacionctic.org/enlaces/entidades-de-promocion-de-la-innovacion-social/


Més, sobre...: iwith.org , innoexplora
Traducció feta per Mireia Bel Garrit
el 09/10/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss