totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

VYOU per ONGs


Faci  preguntes, doni respostes i miri les respostes dels altres. YVOU proveu d’un enregistrament amb vídeo de les respostes als problemes reals del dia a dia, permetent a les ONG’s obtenir la informació més ràpidament i efectivament.


VYOU 
VYOU ofereix coneixement de primera ma basat en les experiències personals d’altres persones. Les ONG’s poden obrir un compte perquè altres persones puguin seguir la seva organització i els seus progressos, així com també anunciar-se i fer un seguiment de la nova informació seguint les converses més actuals.

És més que un altre lloc web per veure-hi respostes a  preguntes. VYOU funciona com una via de comunicació a través de la xarxa per entendre en que està interessada la gent de tot el món i de que es parla en aquest moment. El primer motor de recerca de VYOU li permet seleccionar a la seva conveniència a un grup en especial, a una persona o a una organització que vulgui seguir. Amb el segon motor de recerca podrà teclejar fàcilment el tema que li interessi i veure el que altres han deixat gravat.

A més VYOU pot donar a les ONG l'avantatge competitiu en un món basat en la tecnologia de múltiples facetes, alhora que els hi permet guanyar més seguidors i seguir-ne d’altres.
                


 

Més, sobre...: iwith.org , VYOU.com
Traducció feta per Lluís Puig Valls
el 04/10/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss