totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Google+ per ONGS


Es important estar ben posicionats a les xarxes socials, avui dia unes de les xarxes socials més influents es google+, es una molt bona eina on pots seguir a persones del teu interès o donar veu a les teves notícies, novetats, etc., als teus cercles.

Google+ per ONGS posseïx una de les plataformes més potents per compartir fotos. Es important anar compartint les teves fotos amb els teus cercles, donat que aquests poden compartir-les als seus contactes, fen aixi més difusió del nostre contingut.


 

A google+ pots segmentar el teu públic amb els cercles. Pots publicar coses al teu perfil només per algun cercle en concret, o bé per tots els teus cercles; un cop que algú t'afegeix a un cercle tu pots afegir-lo a aquesta persona a un dels teus cercles i anar segmentant al públic. També es clau donar sempre la benvinguda a la teva pagina als teus nous donants, socis, seguidors, per donar un bon tracte.


Crea més relacions personals, realitzant quedades per implicar al public, mitjançant aquesta eina que s'anomena hangouts. Aquesta eina ens serveix per  poder connectar amb la teva audiència.


 
Guanya més presencia al teu perfil:
Afegeix a la teva pàgina web el boto +1, els usuaris podran recolzar la teva marca, producte, servei o contingut. Al fer clic al boto +1 els usuaris poden compartir el teu contingut a les novetats de google+, amb la finalitat que els seus cercles podran veure el nostre contingut. Seguir a les persones del nostre interès també es positiu per fer-nos conèixer, i tenir més contactes als nostres cercles.


 

Com podem saber les nostres estadístiques de perfil:
A web master tools pots saber sobre qui ha fet +1 al teu perfil i el total de persones que han fet +1.
Amb Ecos, sabràs com es comporten y es fa difusió de les teves publicacions. Amb aquestes eines podràs conèixer qui contribueix i quin contingut es més difós, així podrem saber millor quins tipus de notícia, producte, etc., es del interès dels nostres cercles i poder-ne millorar el contingut.


Per crear un perfil google+ has de seguir cinc passos:
1 accedir a la teva conta gmail
2 anar a les teves novetats de google+
3 crear la teva pàgina de google+, personalització, privatització...
4 pujar fotos, vídeos e informació del teu interès.
5 enllaçar la pàgina


Si vols unir iWith.org als teus cercles de google+ clica aquí.Més, sobre...: google +
20/07/2012
Mireia Sangalo
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss