totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ducksboard


Ducksboard és un panel que pot ajudar-lo a organitzar i realitzar un seguiment de dades diferents per a ajudar-lo a gestionar fàcilment les ONG.

Ducksboard és una eina interactiva per a dispositius de suport tals com ordinadors, iPods i iPads. Ducksboard permet crear diferents panells en els que es poden organitzar widgets  i de manera simple mostrar les dades internes de la seva organització i mitjans de comunicació social. Ducksboard també suporta l’ús de widgets tals com Facebook, Twitter i Google. Vostè pot optar per compartir el seu escriptori amb el públic, o mantenir-lo en privat per a fins propis de l’organització.

En l’actualitat, Ducksboard està oferint subscripcions gratuïtes per a ONG, si la seva pròpia iniciativa qualifica. Amb l’ajuda d’actualitzacions en temps real, les ONG són capaces de veure les actualitzacions més recents dins de les seves organitzacions, així com permetre al públic seguir-les.

http://ducksboard.com/

https://public.ducksboard.com/BFVzKVPeOoWRsL0VZ8MZ/Més, sobre...: ducksboard , ngo , dashboards , widgets
Traducció feta per Thaïs Albert Campreciós
el 25/04/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss