totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Aplicació YoruFukurou per Twitter


YoruFukurou és una aplicació per Twitter que fa possible que els usuaris gestionin i personalitzin alhora els seus comptes personals i els de la seva ONG.

Si et consideres un/a addicte/a a Twitter, YoruFukurou fa per a tu. Es tracta d'una aplicació que t'ofereix gran agilitat per personalitzar diversos comptes: no només pots guardar cerques de pestanyes i personalitzar la barra d'eines d'aplicacions, sinó que també et permet compartir fàcilment el que estiguis escoltant a iTunes o els que estiguis veient a Safari.

A més, YoruFukurou compta amb botons de filtració avançada que fan possible filtrar el teu historial (la llista d'últims tweets publicats), o fins i tot cercar certes paraules o expressions, en un compte en particular.


Aquesta aplicació pot ajudar a les ONG a gestionar els seus comptes de Twitter. Com que YoruFukurou fa possible que un usuari gestioni diversos comptes de Twitter alhora, podràs usar i diferenciar el teu compte personal del compte de l'ONG. A més, YoruFukurou et permet tenir comptes en diferents idiomes i amb diferents temàtiques, de manera que podràs adaptar el context dels tweets de la NGO per als diversos tipus de seguidors.

Són varis els crítics que han assegurat que aquesta aplicació fa servir tecnologia punta, però alhora resulta fàcil d’utilitzar. En aquests moments únicament està disponible en anglès i japonès per als usuaris de Mac.

Si vols obtenir més informació sobre aquesta aplicació, fes clic en el següent enllaç:

http://itunes.apple.com/es/app/yorufukurou/id428834068?mt=12


 


Traducció feta per Rita Soler
el 18/03/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss