totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El nou disseny de les “Cronologies” de Facebook ajuda a les ONG


El nou format de “Cronologies” de Facebook fa possible que les organitzacions sense ànim de lucre causin impacte i personalitzin les seves aplicacions.

A partir del 30 de març de 2012, totes les pàgines de Facebook hauran d'adaptar-se al nou format anomenat “Cronologies”. No obstant això, moltes organitzacions sense ànim de lucre, com Amnistia Internacional, Goodwill Industries International Inc. i Greenpeace, han pres la iniciativa i ja han actualitzat les seves pàgines amb el nou disseny, que els permet causar una intensa primera impressió, així com personalitzar les seves aplicacions.

Per actualitzar la teav pàgina amb el nou format Cronologies, fes clic en el següent enllaç: http://www.facebook.com/about/timeline, i fes clic en el botó per registrar-te. Un cop t’hagis registrat, tindràs 7 dies per dissenyar la teva Cronologia abans que sigui visible per als usuaris. Facebook ofereix visites virtuals per aprendre a personalitzar i configurar la pàgina al teu gust. Per obtenir una descripció més detallada sobre com personalitzar una pàgina per a organitzacions sense ànim de lucre, visita:http://nonprofitorgs.wordpress.com/2012/03/05/how-to-custom-design-your-nonprofits-facebook-timeline/.

Per obtenir més informació sobre com utilitzar Facebook i les Aplicacions de Facebook, pots visitar: http://www.diosacommunications.com/services/webinars.htm

Amnesty International's new Timeline Facebook page.Més, sobre...: Timeline , Facebook , Non-Profits
Traducció feta per Rita Soler
el 18/03/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss