totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Com utilitzar Pinterest com a plataforma


Pinterest és una eina que les organitzacions sense ànim de lucre poden fer servir per arribar a més gent, compartir les seves activitats i mantenir-se al dia sobre el treball d'altres organitzacions.

Pinterest és una eina social en creixement mitjançant la qual qualsevol usuari pot crear el seu propi tauló virtual. Pots penjar qualsevol cosa que t'interessi que trobis a Internet, així com carregar arxius del teu ordinador.

Si la teva organització utilitza aquesta plataforma, no només podrà compartir més informació sobre les activitats que duu a terme, sinó que podrà esbrinar més sobre altres organitzacions similars. En aquest sentit, aquest programa és similar a Twitter ja que permet “seguir” a altres organitzacions per mantenir-se informat sobre el que estan fent.

A més, Pinterest permet crear diversos taulons dedicats a una causa o camps relacionats amb una causa. Fins i tot es pot recaptar fons a través del lloc web. Un altre avantatge és que cada vegada que un usuari veu el que has penjat, també veu un link back a la pàgina originària, la qual cosa farà que més persones vegin el vostre lloc web.

Per obtenir més informació sobre com pots utilitzar Pinterest en benefici de la teva organització, fes clic en aquest enllaç:
http://www.johnhaydon.com/2012/01/12-ways-use-pinterest-for-your-nonprofit/

Per veure exemples de com estan usant Pinterest altres organitzacions no lucratives, fes clic en aquest enllaç:

http://www.huffingtonpost.com/2012/02/21/pinterest-nonprofit-organizations_n_1282855.html#s703239&title=PETA     

 


Més, sobre...: Pinterest , Non profits
06/03/2012
Julie Nyce
Traducció feta per Rita Soler
el 18/03/2012
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss