totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Com crear una estratègia eficaç de social media?


La creació i gestió de continguts on line mai no ha estat tan complicat. Facebook, Google +, Twitter, YouTube, LinkedIn, blogs .... Quines eines de social media cal triar per tenir una estratègia eficaç de social media?

Les organitzacions sense ànim de lucre esperen crear més contingut per  a un nombre creixent de canals de comunicació, amb menys recursos que abans. No n'hi ha prou només amb "estar allà"; necessites motivar als teus fans, seguidors i amics per a la interacció. 


Idealware
, juntament amb Balance Interactive van crear  la Guia de decisió social media sense ànim de lucre, per a ajudar a organitzacions com la teva a determinar quins resultats i beneficis es poden esperar raonablement dels social media, i guiar-vos a través del procés d'identificar els canals correctes per a les diferents metes.

Estan compartint el seu increïble treball de forma gratuïta, així que no perdis l'oportunitat de llegir-lo!
El pots descarregar des d'aquí:
http://www.idealware.org/reports/nonprofit-social-media-decision-guide

03/11/2011
Ola Zemke
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss