totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Quepucferjo: Nova aplicació per Facebook llençada per la Fundación Hazloposible


La Fundación hazloposible és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar de manera innovadora la interacció i la participació de la societat
en causes relacionades amb la solidaritat a través de l'ús de les noves tecnologies.Quepucferjo és la nova aplicació de l'organització en Facebook que fa que l'accés dels usuaris de xarxes socials a les oportunitats de voluntariat siguin més fàcil. 

Els usuaris poden visitar la pàgina de l'aplicació i cercar oportunitats i modalitats de voluntariat oferides al llarg d'aquest estiu. L'aplicació facilita la cerca dels usuaris oferint-los l'oportunitat de triar, per exemple, el lloc o el període en què preferirien oferir els seus serveis. Les activitats relacionades amb la cultura o la solidaritat estan també disponibles per persones que tinguin la necesitat d'oferir-se a la societat en el seu temps lliure.

Més, sobre...: Quepuedohaceryo , Hazloposible , facebook
Traducció feta per Cristina Alemany Campos
el 28/07/2011
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss