totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Comunicació i Identitat: Per què és això important per les ONG s.


Les ONG s i altres organitzacions sense ànim de lucre han de reforçar i restablir la seva identitat com una marca poderosa i recognoscible. La comunicació és molt important per a les organitzacions sense ànim de lucre, entre cadascuna d’elles i cap al públic. De lo contrari, de quina altra manera podrien les ONG s diferenciar-se elles mateixes de les altres?

.
Hands of communication
Fundació Hazloposible i Comunitat de Madrid han fet un estudi sobre les tendències i mètodes de comunicació per a les organitzacions sense ànim de lucre per al present i el futur previst. Juntament amb la firma de consultoria Bidea, han comparat resultats sobre les fonts disponibles, mètodes de comunicació, professionalitat i molt més. Un important descobriment va ser que una de les més grans necessitats d'una ONG és diferenciar i promocionar la seva identitat de marca de les altres. Com ocorre avui, la gent tot just pot diferenciar els objectius de la majoria de les ONG s. Una altra qüestió és l'alta demanda dels mitjans de comunicació social. Especialment mentre el temps avança, les xarxes socials s'estan convertint en un enorme mercat per a la publicitat, la comunicació i el networking. Les xarxes socials com Facebook, Youtube, Twiter i altres s'estan convertint en les més noves i més efectives formes de relacionar-se amb el públic de masses.

La societat avui està provocant canvis en els objectius de comunicació de les organitzacions
sense ànim de lucre. D'acord amb la Fundació i els seus socis en aquest estudi, dins dels tres
següents anys, les principals tasques per a les petites ONG s seran adquirir experts professionals
experimentats, mentre que la tasca per a les grans ONG s serà la transparència, conservant als
professionals experimentats i adquirint més socis. Els nous objectius de la comunicació són
recaptar fons, col·laborar amb altres ONG s, i estimular la participació social entre el públic. La
comunicació s'està convertint en l'aspecte més important de les ONG s i el mètode en el qual
poden explotar-lo. Amb l'evolució de les noves tecnologies i les xarxes socials, hauran infinites
possibilitats per a les ONG s creatives.  Fes click aquí per veure l'article complet.

Més, sobre...: ngo , iwith.org
28/06/2011
René Villa
Traducció feta per Jesús Marín Mateos
el 22/09/2011
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss