totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Facebook: Nou Centre de recursos per a organitzacions no lucratives


Facebook és un dels llocs web més populars a Internet. Amb més de 500 milions de membres en només uns 7 anys, fàcilment podria ser considerat com el tercer país més gran del món, fins i tot per davant dels Estats Units!

Si utilitzeu un ordinador, llavors probablement teniu facebook, o coneixeu a moltes persones que el tenen. Es tracta d'un centre comú social per a les persones de diferents països, religions i orígens, tots capaços de connectar-se entre si a l'instant, sense fronteres. Per a les ONG i les organitzacions sense ànim de lucre, que més es pot demanar? Per aquestes organitzacions, Facebook podria ser un dels seus millors amics.Facebook: Nou Centre de recursos per a organitzacions no lucratives


Facebook té una pàgina web de recursos dissenyada específicament per a organitzacions sense ànim de lucre i organitzacions no governamentals. Aquesta pàgina de Facebook dóna moltes opcions i recursos per crear la seva pròpia pàgina a Facebook, afegir aplicacions, llocs, esdeveniments, grups, i moltes altres formes per ajudar a crear consciència sobre l'organització i la seva causa. Aquesta pàgina: https://www.facebook.com/nonprofits , ofereix informació detallada sobre les diferents aplicacions i altres recursos de Facebook i que us en podeu beneficiar. Aquestes aplicacions permeten als aficionats i visitants trobar fàcilment les dates importants, esdeveniments i projectes amb que l'ONG està treballant. També hi ha moltes altres eines incloses i fascinants per als visitants de la pàgina, per captivar-los i per tal que només en fer un cop d'ull a la pàgina puguin trobar enquestes, qüestionaris, presentacions de diapositives i més.


Amb Facebook com un mitjà de comunicació social i de comunicació per organitzacions no governamentals i com a mitjà partidari dels temes socials globals, aquesta combinació dels dos mitjans pot ser bastant impressionant. Aquesta pàgina sense ànim de lucre;https://facebook-inc.box.net/shared/u2nfl2i1o2 i d'altres pàgines similars a aquesta ajuden a les ONG a millorar les pàgines de Facebook, perquè puguin guanyar més fans i seguidors, i augmentar la seva xarxa de comunicació i arribar fàcilment a les masses. Per a qualsevol ONG que vulgui promocionar-se a si mateixa, o a una causa, recaptar fons, o simplement vulgui arribar a molta gent, ha de veure aquesta pàgina de Facebook!


Més, sobre...: facebook , ngo , iwith.org
14/06/2011
René Villa
Traducció feta per Nuria Parera
el 14/07/2011
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss