totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Coneix millor a la teva ONG amb LinkedIn


LinkedIn és una red social per a professionals. És diferent d’altres reds socials, ja que està especialment dissenyada per a reds professionals – connectant amb companys potencials o trobant feina – més que una simple red per a fer amics, compartir fotos o música.

Des de fa poc, LinkedIn està treballant en el desenvolupament dels Perfils de Companyies, que les ONG poden utilitzar per establir relacions, cercar treballadors o anunciar llocs de feina. Gràcies a una simple eina estadística, que forma part d’un perfil, pots analitzar l’estructura de treball de la teva ONG i la seva estratègia.

Com crear un perfil per a una ONG?

Ves a "Companyies" a la part superior de la teva pàgina d’inici, i després a l’enllaç "afegir una Companyia" que es troba a la part superior dreta de la pàgina. Se’t demanarà que introdueixis el nom oficial de la organització i la teva adreça d’email (ha de ser un domini d’organització, per exemple, treballador@iwith.org). Això assegura que ets un representant oficial de la organització i que tens dret a actuar en nom d’aquesta en la creació de la pàgina. Un cop feta la verificació, pots començar a crear el perfil de la teva organització. Hauràs de donar un resum, escriure sobre la missió, els objectius, etc. A continuació podràs afegir informació més específica sobre els vostres serveis.


Com pot el perfil de LinkedIn ser útil per a la teva ONG?

LinkedIn té una eina important, que d’altres reds socials no tenen. Una Clau Estadística. LinkedIn proporciona estadístiques, les quals estan basades en dades personals no identificables dels perfils dels teus treballadors en LinkedIn.
Gràcies a la Clau Estadística pots comprovar el creixement anual de la organització, les funcions del treball, els anys d’experiència dels teus treballadors. Pots saber quines són les millors localitzacions o les escoles més comuns on la teva organització contracta a gent. I el que és més, pots comparar aquests dades a estadístiques d’altres organitzacions similars.

El perfil de LinkedIn et permet veure tendències de feina a llarg termini a la teva organització. Ajuda a ajustar la teva estratègia de contractació a les necessitats de la organització i a buscar els treballadors perfectes, voluntaris i interns de la manera més efectiva. La Clau Estadística proporcionada coneix la ONG millor amb LinkedIn, ja que LinkedIn és una eina fàcil i interessant que pot ajudar-te a gestionar recursos humans a la teva organització.

Enllaços:
http://computer.howstuffworks.com/internet/social-networking/networks/linkedin.htm
http://help.linkedin.com/app/answers/detail/a_id/1561
http://blog.ono.es/2011/01/linkedin-se-renueva-a-partir-de-sus-paginas-de-empresa/#more-3468

Més, sobre...: linkedin , xarxa social , business , ong
Traducció feta per Vanessa Moncayo
el 14/02/2011
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss