totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Aplicació Causes a Facebook


Causes és una plataforma de Facebook que facilita les eines per a que qualsevol usuari pugui recaptar fons per a la causa que recolzi.

Es tracta de la plataforma online més gran per a l’activisme del món amb 140 milions d’usuaris enregistrats i 30 milions de dòlars recaptats per a organitzacions sense ànim de lucre. La plataforma permet als usuaris crear grups conscienciats amb algun tema social o que recolzin alguna organització sense ànim de lucre.


Qui pot rebre donacions?

Per a recaptar fons, la causa ha d’estar relacionada amb una associació no lucrativa dels Estats Units o Canadà.
Si vols recolzar una ONG d’un altre país, també ho pots fer a través de Causes incloent un enllaç a la pàgina web de l’organització a la qual vols recolzar dins de la descripció o taulell d’anuncis de la teva causa i engrescar la gent a que faci les seves donacions directament.Com funciona?

Crear una causa
Per a crear una causa el primer que has de fer és adreçar-te a la pàgina d’inici de Causes, i allà pots introduir una descripció del propòsit de la teva causa, els seus punts de vista i si vols pots afegir un beneficiari (una organització sense ànim de lucre estatunidenca o canadenca a la qual vols que s’hi facin les donacions).
També pots començar seleccionant una a organització sense ànim de lucre.

Demana un regal d’aniversari

L’eina “Birthday and Holiday Wishes” permet a qualsevol usuari de Facebook crear una pàgina per a la recaptació de fons a través de la qual sol·licita als seus amics que com a regal d’aniversari facin una donació a la causa que escullin; l’usuari ha d’escollir una organització sense ànim de lucre, posar la quantitat que desitja donar i l’objectiu general i després convidar als seus amics i família a recolzar el desig.
Causes proporciona a l’usuari una sèrie d’eines promocionals com emails als amics, notícies, i actualitzacions de l’estat dels missatges. Aquesta eina està dissenyada per a donar un caràcter més personal a les donacions caritatives i fer que als usuaris els resulti més fàcil demanar-les com a regal d’aniversari.

Més, sobre...: causes , facebook , plataforma , fundraising
Traducció feta per Silvia Cidoncha Fernández
el 02/02/2011
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss