totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Jumo, la xarxa social per a ONGs


Llançat per Chris Hughes, un dels fundadors del Facebook, Jumo ofereix un nucli sense precedents a grups i organitzacions sense ànim de lucre. El seu propòsit és constituir-se en una xarxa social per a causes socials.Jumo és una xarxa social que connecta individus i organitzacions que volen canviar el món. Fa possible que les persones trobin, segueixin i donin suport al tots aquells que busquen solucions per a la seva comunitat i regions de tot el món.

Jumo facilita la recerca de projectes actuals, actualitzacions i seguiment d'últimes notícies amb la finalitat que es pugui triar sense dificultat a quin d'ells es vol dedicar més temps, diners o habilitats.

La xarxa social està oberta a totes les organitzacions i grups que tinguin una missió caritativa, des d'un menjador de beneficència fins a una clínica de salut rural a l'Índia.

No obstant això, Jumo no pot acceptar organitzacions on l'activitat principal sigui la d'influenciar legislació o fer campanyes per a candidats polítics.

Pot afegir la seva organització o projecte a través de "Afegir un projecte", que es troba al final de totes les pàgines de Jumo.

El "Perfil" permet editar la informació sobre el projecte o l'organització i afegir o retirar contingut del seu flux de notícies.

Més, sobre...: jumo , xarxa social , ong , causes socials
Traducció feta per Nuria Parera
el 23/12/2010
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss