totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Utilizar el potencial de micro-voluntariat en línia amb Sparked.com
Sparked.com és la primera xarxa en línia de micro-voluntariat, on voluntaris i empleats d’ONGs puguin utilitzar les seves habilitats professionals per resoldre els desafiaments de les organitzacions sense ànim de lucre. Els voluntaris poden ajudar en el disseny creatiu, estratègia de màrqueting, relacions amb els mitjans, i molt més.

La majoria de les organitzacions no lucratives necessiten més voluntaris capacitats, però la majoria d’organitzacions sense ànim de lucre no tenen la capacitat de gestionar més persones. Sparked.com ajuda a augmentar aquesta capacitat donant una eina de gestió de baix manteniment. Com funciona?

Si envieu un desafiament en línia, com "Com podríem augmentar els fons per perforar un pou a Kenya?". Una persona dels milers de voluntaris capacitats, que tingui un moment lliure i que trobi aquest repte interessant podrà contestar.

Els reptes que es plantegin a Sparked.com han de poder resoldre’s en línia, en un període curt de temps i han de tenir un resultat clar i possible.

Sparked.com no és només una eina en línia perfecta per obtenir un xic de treball de forma gratuïta, sinó també una gran oportunitat de consultar les noves idees que la seva ONG vol implementar. Només pregunti quin és el millor logotip per a la seva nova campanya i podrà veure centenars de comentaris i idees de com millorar-lo!

Per a més informació visiti:

www.sparked.com

http://bit.ly/9tVlyS


Més, sobre...: voluntariat , sparked
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss