totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Crear una pàgina de fans a Facebook


Avui en dia les xarxes social sovint són utilitzades per a difondre les activitats d’una organització. Facebook, amb els seus 400 milions d’abonats, és una bona manera d’arribar al públic.

Al Facebook, una organització no pot tenir un perfil públic, només hi tenen accés les persones físiques. En canvi, pots crear una pàgina de “fans”.

T’expliquem els passos principals a seguir per a crear una pàgina web així:

- Un cop has entrat a la web de Facebook, vés a la pàgina de fans d'Iwith.org, per exemple, i a la part inferior esquerra de la pàgina hi trobaràs el link “crear una pàgina de fans”.
- Escull el tipus de pàgina que tens. Per a les ONG el millor és escollir “organització” i després en el menú “sense ànim de lucre”.
- Posa-li un nom a la pàgina. El millor és utilitzar el nom complet de la teva ONG, ja que és la millor referència possible.
- Aprova i accepta les condicions d’ús.
- Has creat la teva pròpia pàgina! Ara és el moment d’omplir-la de continguts i convidar a seguidors i seguidores.
- Carrega el logotip de la teva organització. Fes clic en el signe d’interrogació que trobaràs a l’espai per al logotip i a continuació canvia la imatge.
- Emplena la informació: escriu la direcció de la teva pàgina web, explica els teus objectiu i les tasques principals.
- Abans de convidar als fans també pots penjar les últimes notícies de la teva ONG per augmentar els continguts de manera que la teva pàgina no estigui buida. Per fer-ho, en el marc central (al igual que en el teu perfil d’usuari) escriu un títol i afegeix l’enllaç a l’article corresponent fent clic en la primera icona de l’esquerra. Un cop enllestit fes clic a publicar.
- Ara que la teva pàgina està enllestida pots començar a convidar els teus amics, començant a crear la teva xarxa de seguidors. A sota la icona tens l’enllaç “suggerir als teus amics”.
- Escull de la teva llista d’amics aquells que vols convidar a fer-se fans i envia les invitacions.
- Per a modificar les preferències de la teva pàgina, clica sota la icona “editar” i canvia les preferències d’actualització.

Pensa a ser comunicatiu amb els teus fans, publicar notícies recents, tenir en compte els seus comentaris... és a dir, sigues actiu!!


Més, sobre...: facebook , xarxes socials , comunicació , TIC , ong
09/04/2010
Margot Berg
Traducció feta per Thais Albert Campreciós
el 12/04/2010
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss