totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Un nou pas de Google: accelerar la teva velocitat de navegació


El DNS públic de Google és un servei senzill i gratuït de Google amb què els usuaris de fora dels EUA notaran un augment dràstic de la velocitat de navegació. Canviar el vostre DNS és fàcil i ràpid, us adjuntem les instruccions per a fer-hoGoogle ha lençat el seu propi servei de DNS (Domain Name System) per competir amb serveis similars com OpenDNS, un proveïdor de resolució de noms de domini. Un DNS funciona vinculant el nom d'un domini (per exemple Iwith.org) amb la seva adreça IP, que és una llista de números assignats a un ordinador, gairebé com es fa amb les adreces postals. En general, els proveïdors d'Internet ja estan equipats amb els seus propis sistemes de DNS però els especialistes, com OpenDNS i ara Google, han aparegut al mercat i estan començant a oferir serveis més ràpids.El servei de DNS públic de Google promet millorar la seguretat de llocs web potencialment perillosos i es compromet a incrementar la velocitat de càrrega de la pàgina web. Els usuaris de fora dels Estats Units notaran un augment dràstic en la velocitat de navegació. Una nota interessant és que el DNS públic de Google no inclourà publicitat, a diferència dels seus competidors.

Per fer el canvi, heu de seguir les instruccions de la pàgina Google del DNS públic. Abans de començar, apunteu l'adreça actual del servidor per si cal tornar a introduir la configuració anterior. Hi ha instruccions diferents depenent de l'ordinador i el seu servei operatiu; els usuaris de Mac heu de seguir les instruccions de http://code.google.com/.
Aquí teniu els canvis necessaris per a usuaris de Microsoft Windows Vista traduïts de la pàgina de Google:


1.- Accediu al panell de control
2.- Cliqueu a Xarxes i Internet, després a Centre de Xarxes i Recursos Compartits i Configurar connexions de la xarxa
3.- Seleccioneu la connexió per a la qual vulgueu canviar el DNS, per exemple per canviar la configuració d'una connexió Ethernet premeu amb el botó dret Connexions d'Àrea Local i seleccioneu Propietats; per canviar la connexió wi-fi, cliqueu a Connexions de Xarxa sense fils i seleccioneu Propietats
4.- Seleccioneu la pestanya Funcions de Xarxa, Procotol Internet 4 (TCP/IPv4) i pitgeu a Propietats
5.- Cliqueu a Opcions Avançades, pestanya DNS. Si apareixen diverses adreces IP de servidor DNS, escriviu-les apart per a futurs usos i esborreu-les
6.- Accepteu
7.- Seleccioneu Usar la següent adreça IP de DNS (apunteu el que surti per poder tornar enrere si és necessari)
8.- Substituïu les adreces per les IP de DNS de Google:8.8.8.8 i 8.8.4.4
9.- Reinicieu la connexió seleccionada al pas 3
10.- Per comprovar que tot funcioni correctament, pitgeu Testing your mew settings a la pàgina de Google
11.- Repetiu el procediment per a totes les configuracions que vulgueu

Fet! El canvi és ràpid i senzill. Els usuaris d'Ab·Core d'Iwith.org continuaran tenint la seva pàgina web igual que abans, però ara amb una experiència de navegació més ràpida i segura.


Més, sobre...: internet , google , dns , navegació
Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 22/02/2010
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss