totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

PDFmyURL: transforma una pàgina web en un arxiu PDF


PDFmyURL és una bona alternativa a les captures de pantalla de pàgines web. Útil, ràpida i pràctica. Convertir una pàgina web en un arxiu PDF per a usar-la com vulguis és molt pràctic. D'aquesta manera podràs evitar les captures de pantalla, més llargues i menys intuïtives. Aquí van algunes explicacions.

PDFmyURL és molt fàcil d'usar: introduïx la URL (el nom de la pàgina web) que vols convertir, fes clic en el botó groc i rep l'arxiu PDF en el teu escriptori. També disposa d'algunes opcions avançades. Aquestes et permeten inserir directament en la teva pàgina web el comandament per a convertir la pàgina en un PDF. Aquesta eina és útil per moltes raons. Es tracta d'una aplicació lleugera compatible amb qualsevol navegador. No es requereixen habilitats especials. La captura de pantalla té una gran qualitat. I el millor de tot: és gratis!Més, sobre...: pdf , screenshot , bocatics , einas online
20/01/2010
Margot Berg
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss