totop

Bocatics

el blog d'iWith.org

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Canviada la conferència de les Nacions Unides a Copenhaguen


Si t’has perdut algun dels esdeveniments més importants de la conferència de Copenhaguen aquí et facilitem unes pàgines que et poden ser útils per posar-te al dia.

1. COP15 a Twitter i la pàgina de Facebook. Són dos elements per seguir els esdeveniments pas a pas. Hi trobaràs recursos oficials de les Nacions Unides que el Ministeri Danès d’Afers Exteriors s’encarrega d’actualitzar.

2. Oneclimate.net. Una pàgina on pots veure tots els esdeveniments en directe, des de discursos oficials fins a entrevistes de personatges destacats.

3. Google Earth Tour. Google Earth ha creat una sèrie documental sobre salut, energies renovables, la preservació de la natura i els oceans, mostrant tots els danys que causa el canvi climàtic.

4. In my Backyard, una iniciativa del National Energy Laboratory dels EUA que permet mesurar on-line la quantitat d’electricitat que podries generar al jardí de casa teva gràcies a l’aprofitament de l’energia solar i l’energia eòlica. Desgraciadament aquest servei, ara per ara, només funciona als EUA.

5. America.gov's Youtube Channel. En aquesta pàgina hi podràs veure manifestacions i protestes pels carrers de Copenhaguen. Hi ha nous reportatges cada dia.
17/12/2009
Margot Berg
Traducció feta per Thais Albert
el 23/12/2009
Comentaris
Escriu el teu comentari
Últimes Notícies


iWith.org Improving the World using Information Technology to Help Organizations
Google + Facebook Twitter Youtube Rss